Profil

Om oss

Unser vår slogan är program

Ta hjälp av Marley – med detta motto vänder vi oss till alla hemmafixare och gör-det-självare. Sedan mer än 60 år har vi lockat till oss kunder med våra produkter för nybyggnad och renovering. Kvalitet, funktionalitet och design har gjort märket Marley till ett begrepp när det gäller högvärdiga och målinriktade hemmafixarprodukter. Ständiga kvalitetskontroller och certifiering enligt ISO 9001 borgar för att kvaliteten och produkten är säker i längden.

Med ett system för miljöförvaltning som försetts med ett certifikat enligt ISO 14001 skapar vi ett grundval för en kontinuerlig och bevisbar utvecklingsprocess när det gäller vår miljöförvaltning. Vi reducerar utsläpp, avfall och avloppsvatten, är rädda om naturliga resurser och främjar våra medarbetares miljömedvetande.

Certifikatet enligt ISO 50001 förpliktar oss, att skapa system och processer, som krävs för en förbättring av prestanda i samband med energi - energieffektivitet, energiinsats och energiförbrukning.

För oss som ett framtidsinriktat företag är naturligtvis våra medarbetares välbefinnande mycket viktigt. Den framgångsrika certifieringen enligt BS OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Assessment Series) bevisar, att vi motsvarar standarderna för arbetarskydd, företagshälsovård och förebyggande av olyckor och därmed uppfyller vår omsorgsplikt och funktion som föredöme.

Förutom våra systemcertifieringar lägger vi stort värde på att våra produkter är godkända samt att våra leverantörers systemcertifieringar alltid är aktuella.

Vårt mål: nöjda kunder

Våra kunders tillfredsställelse står i centrum för vårt affärskoncept. Därför är vårt utbud anpassat efter hemmafixarens behov och vi erbjuder lösningar för många nybyggnads- och renoveringsprojekt. Vi tar upp utmaningar och trender och utvidgar och optimerar ständigt vårt utbud med nya, innovativa produkter. Med generösa serviceerbjudanden garanterar vi glädje och framgång när du gör det själv.

vår väg till målet: pålitlig kvalitet

Våra produkter vinner på sin kvalitet: högvärdiga material, noggrann hantering och modern design. De uppfyller alla krav och föreskrifter i de olika länderna och finns på alla större byggvaruhus. Marley har tillverkning i Tyskland och Ungern och tillhör den globala ALIAXIS-gruppen.

 

Så blir det roligt att fixa i hemmet! Det är det som våra kunder vill ha – och vad vi strävar efter.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: