Takrännor

Utan ojämnheter går det bättre...

Ska du bygga in en regntunna eller Rainboy? Då rekommenderar vi att du börjar slipa: Det är bara när hängrännorna har slipats på insidan som de fungerar optimalt. Med fint sandpapper avlägsnar du ojämnheterna som har uppstått vid sågningen. Det är lätt gjort och några liter mer vatten blir det alltid. Inte så illa eller hur?

Är det fara på taket? Inte med Marley specialhörn.

Vid burspråk, takkupor, åttakantiga trädgårdshus och andra arkitektoniska finesser måste din takränna kunna klara av ovanliga hörn och svängar. En sådan tur att Marley anpassar sig helt efter dina behov Specialhörn tillverkas på mått direkt hos Marley – prisvärt och med den kvalitet du är van vid från Marley.

Alla ytter- och innerhörn från Marley kan fås med olika gradtal (> 90°). Då tar vi hänsyn till olika vinklar i taklutningen.

Kör med Marley takrännor – så hänger du med i svängarna.

 

Den flexibla takrännehållaren: snabbt monterad och pålitlig i drift

Vidare i tankebanan: Det finns intelligenta och pålitliga hållare för takrännorna från Marley för varje situation på taket. Som till exempel de justerbara rännhållarna och rännblecken: Det går också att ställa in lutningen på takrännan i efterhand! På så vis blir monteringen lätt som en plätt – även för nybörjare.

 

 

Nocke och Nut gör takrännan gott!

Med Marleys Nocke-Nut-System kan du vara säker på att din takränna varken blir bucklig eller åker isär. Den väderrelaterade expansionen av materialet fångas upp på ett genialiskt sätt – förbindelseplatta och takränna skjuts mot varandra men förblir ändå fast förbundna tack vare Nocke och Nut. På så sätt kan inget hända. 

Med Marley takrännor blir mekaniken din vän …och jobbet ett nöje.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: