Raffinesse om du har ont om plats: Vikdörren döljer ett kontor!

Ekonomiskt och elegant: Ett kontor i en flexibel skåpshylla.

För alla som älskar modern design: Platsbesparande vikdörr döljer den egenhändigt inredda arbetsplatsen. Skrivbordet är integrerat i en öppen bokhylla. Vikdörren NewGeneration installeras sedan framför bokhyllan så att den fungerar som dörr till bokhyllan. När plikten kallar öppnar du NewGeneration med en handvändning och vips så har du din dator framför dig. Om du behöver mer utrymme för benen drar du helt enkelt ut den hjulförsedda vagnen med tangentbordet ur hyllan.

När arbetet är slut skjuts datorn tillbaka igen och du kan stänga arbetsplatsen snabbt och enkelt – och all din arbetsutrustning försvinner in i "skåpet". Nu kan du njuta av rummet som vardagsrum – om du får oväntade gäster – eller som ett rogivande sovrum.

Vikdörren NewGeneration har speciellt bra funktionalitet: Den går att montera med både en eller två dörrar. Den moderna, designade looken finns i tre olika utföranden med tre olika akrylglasinsatser. Det grundläggande vikdörrpaketet och tilläggslameller finns att köpa direkt hos din MARLEY-återförsäljare i byggbutiken. Ha det roligt när du fixar själv! 

Med ett grundläggande vikdörrspaket kan en öppning med en höjd av 205 cm och en bredd på 86 cm för installation av en dörr och upp till 400 cm vid installation av två dörrar stängas av.

Men det kan behövas mer: Om du behöver en något större dörr än så, kan du måttbeställa en vikdörr. Då har du möjlighet att stänga av en öppning på 260 cm höjd och 260 cm bredd för en dörr och upp till 520 cm om du väljer två dörrar.


Fördelar med Marley vikdörrar

  • Slagtåligt, högvärdigt konstmaterial
  • Optimal formstabilitet och passform
  • Reservdelar finns att tillgå
  • 10 års garanti
  • Toppkvalitet – Made by Marley

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: